Unesite svježinu u kuhinju novim podom – renoviranje za 2h

S vremena na vrijeme neophodno je u prostorijama vašeg doma unijeti malo promjena kako bi osvježili prostor i doprinijeli njegovoj atraktivnosti.

U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, kao i od finansija kojima raspolažete, zavisiće obim i vrsta intervencija.

Jedan od najefikasnijih načina da doprinesete promjeni vaše kuhinje jeste svakako zamjena postojećeg kuhinjskog poda novim i atraktivnijim koji će vašem prostoru dati posebnu draž.

promena-poda-u-kuhinji-lvt-ploce

Pločice ili ipak nešto drugo?

Umesto klasičnih pločica koje se gotovo uvek podrazumevaju u ovim prostorima, moguće je i  potpuno novo rešenje – Tarkett Starfloor Click 30!

renoviranje-kunjinje-za-dva-sata 02
 

Šarolikost geometrijskih šara i drvenih motiva doprineće tome da vaša kuhinja oživi i zablista potpuno navim sjajem. Pored ovako atraktivnog i krajnje interesantnog poda sve ostalo u prostoru može biti u potpunosti svedeno i podređeno samom podu, kako bi on došao do pravog izražaja.

Tarkett-LVT-pod-starfloor-click

Kako promeniti pod za samo 2h?

Starfloor Click 30 je kolekcija LVT podova kojima za kratko vreme možete podu u vašoj kuhinji dati jedinstven šarm i autentičnost.

promenite-pod-u-kuhinji-za-2h

Bez lepkova i posebnih alata, ove podne obloge moguće je postaviti preko postojećih keramičkih pločica za izuzetno kratko vreme. Pri tome nema potrebe da čekate da se pod osuši da biste ga koristili, može se koristiti istog trenutka!

drveni-LVT-pod-u-kuhinji-Tarkett

Pored lake ugradnje, ovu kolekciju podova odlikuje i lako održavanje i čišćenje, kao i raznolik izbor dezena i tekstura, što je posebno važno u prostorijama poput kuhinje.

Retro dezeni poda za potpuni makeover kuhinje

Osvežite kuhinju „retro“ dezenima, koji predstavljaju imitaciju portugalskih glaziranih keramičkih pločica. Ukoliko želite da u svojoj kuhinji probudite duh Mediterana, živopisne boje i šare na ovim pločicama će vam u tome pomoći.

Portugalska umetnost oslikavanja keramičkih pločica, pod nazivom azulejo, potiče iz 16. veka i, premda se koristi u još nekoliko zemalja, predstavlja jedan od simbola Portugala. Ova tehnika je zasnovana na mešavini mavarskih geometrijskih šara i evropskih cvetnih motiva, čija kombinacija asocira na bogatu i živopisnu istoriju i kulturu Mediterana.

Imitacija ovih pločica u kolekciji Starfloor Click 30 verno dočarava bogatstvo geometrijskih i biljnih motiva, od crno-belih, preko tirkizno plavih i teget, do izuzetno toplih narandžastih tonova. Koji god od ovih dezena da izaberete, probudiće u vama nostalgiju za nekim prošlim vremenima.

Drveni dezeni poda u kuhinji?

Više ste klasičan tip? Drveni dezeni, vašoj kuhinji će dati toplinu i prirodni šarm.

Topao-LVT-pod-instalacija-preko-poda

Ovi dezeni variraju od potpuno svetlih i „ispranih“, poput dezena bora, preko različitih nijansi hrasta i bukve, pa sve do živopisne i tople tikovine, koja će vašem podu dati posebnu dozu elegancije.

renoviranje-kuhinje-za-2h-Tarkett-Starfloor-Click-30

Ukratko, kolekcija Starfloor Click 30 će širokim spektrom drevnih dezena, od rustičnih do elegantnih, zadovoljiti svačiji ukus i uklopiti se u svaki enterijer.

LVT-pod-u-kuhinji-za-brzu-instalaciju-preko-plocica

Kada se jednom usudite da uneste ovu posebnu dozu razigranosti u vaš dom nećete više ni pomišljati na klasične, jednobojne pločice. Učinite prostor za rad i boravak prijatnijim, i samim tim ćete se i vi sami osećati mnogo lepše i poletnije.

Usudite se da eksperimentišete i dopustite mašti da vas vodi. Izaberite bilo koji od Starfloor Click 30dezena i učinite da vaša kuhinja zablista potpuno novim sjajem.