,

Kemopol Protect – boja za unutarnje zidove


Compare

KM49.00

Kemopol protect je vodena disperzijska boja koja ima svojstvo zaštite unutarnjih zidova od razvoja plijesni na površini premaza.

SPRJEČAVA RAZVOJ ZIDNIH PLIJESNI

PRIMJENA

Prije svega zaštiti i dekoraciji zidnih i stropnih površina u kupaonicama, kuhinjama, praonicama i drugim prostorijama u kojima dolazi do povećanja vlažnosti zraka i kondenzacije vodene pare. Suhi film otporan na suho otiranje, ne i na pranje. Potrebno je naglasiti da se Kemopol protect primjenjuje samo za prevenciju nastajanja plijesni. Ukoliko je potrebno tretirati već zaraženi zid, nužno je primijeniti Algenon, sredstvo za sanaciju zidova od obraštaja. Preporuka je zid dobro isušiti, Algenon, po preporuci, razrijediti s vodom (1:5) te četkom ili valjkom utrljati u zid u jednom ili u dva sloja ovisno o stupnju kontaminacije. Nakon 24 sata potrebno je oprati tragove plijesni sa zida krpama namočenim u vodu. Nakon isušivanja zida (24 sata) zid prebojati Simpra impregnacijom (po potrebi), a zatim Kemopolom protect u dva sloja. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, razrijeđen s vodom do 10%. Prije dodavanja vode boju treba dobro promiješati! Po prekidu rada ambalažu s bojom dobro zatvoriti, a nakon ličenja pribor oprati vodom. Ne preporučuje se rad na temperaturama ispod 5 °C niti iznad 35 °C.

IZDAŠNOST

5 – 6 m2/l.

POTROŠNJA: 0,18 l/m2 u dva sloja, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge

PAKIRANJE

2 l / 5 l / 15 l

RAZRJEĐIVAČ

 Čista voda.

ASORTIMAN

U sustavu Top Mix moguće je nijansiranje u velikom broju tonova, a upotrebom Kemoton pigmentnih preparacija moguće je dobivanje pastelnih tonova. Proizvodi se u bijeloj boji.