,

Lak za parkete CHROMODEN 20m2 sjajni


Compare

KM129.00

Poliuretanski dvokomponentni bezbojni lak visokog sjaja sa specijalnim dodacima. Za visokokvalitetnu zaštitu i dekoraciju parketa i drugih drvnih obloga kada se želi dobiti zaštitni lak visokog sjaja.

Odlikuje se izuzetno visokim sjajem i punoćom filma, izuzetno je dugotrajan i otporan na habanje, odlikuje se visokom tvrdoćom, lako se održava i otporan je na utjecaje blažih kemikalija. Podloga (parket) treba biti suha, očišćena od masnoća, nečistoća i eventualnog starog laka te prebrušena (završno brusnim papirom br.150). Prašinu od brušenja treba ukloniti usisivačem za prašinu.

Parket se ne smije izbjeljivati vodikovim peroksidom niti ostalim sredstvima za izbjeljivanje drva. Prije uporabe potrebno je dobro promiješati svaku komponentu posebno.

Lak i kontakt trebaju se zamiješati u čistim i suhim staklenim ili plastičnim posudama, u vol. omjeru 1:1 (CHROMODEN sjajni lak za parkete : CHROMODEN KONTAKT S).

Smjesu je potrebno dobro homogenizirati i prije nanošenja na parket ostaviti stajati oko 15 min te ponovno promiješati prije nanošenja na parket.

Smjesa je uporabiva 6-8 sati.